Om meg PT og livsstilscoach Blogg Podkast Mine produkt Livsstilsportal Kontakt LOGG INN I MEDLEMSPORTALEN Logg inn

Roens Harmoni « i en rød moctail vil få "fart " på kortisol kiloene

kortisoldetox moctail Aug 25, 2024
 

KORTISOL DTOX MOCTAIL TIL DEG

Balanser kropp og sinn med hver eneste slurk!"

🌿✨🍹

Jeg elsker å starte dagen med å lage forfriskende mocktails som både smaker godt og gir kroppen det den trenger.

Visste du at en god tarmhelse er nøkkelen til hormonbalanse, energi, og et sterkt immunforsvar?

Forskning viser at en sunn tarmflora påvirker alt fra hormonnivåer til humør og mental klarhet. La oss utforske hvordan vi kan styrke tarmhelsen og fremme velvære med enkle, deilige valg!

 

Visste du at et økende antall kvinner over 50 nå lider av forhøyede kortisolnivåer? Kortisol, ofte kalt stresshormonet, påvirker hvordan kroppen vår reagerer på stress. For kvinner i vår aldersgruppe kan forhøyede kortisolnivåer føre til flere utfordringer. Vanlige tegn på høyt kortisolnivå inkluderer økt magefett, tap av muskelmasse, søvnproblemer, nedsatt immunforsvar, og en vedvarende følelse av tretthet. Mange opplever også humørsvingninger, angst, og depresjon på grunn av hormonell ubalanse.

En annen konsekvens av høyt kortisolnivå er de uønskede kiloene som ofte kommer med stress. Disse ekstra kiloene kan gi oss ubehag, men det er viktig å huske at de ikke definerer oss eller vår verdi. Det handler ikke om kroppsfiksering, men om å føle seg bra og ha energi til å leve livet fullt ut.

Kosthold og livsstil spiller en nøkkelrolle i å balansere kortisolnivåene. Jeg har nylig utviklet en kortisol-detox-mocktail, en deilig drikk som hjalp meg å miste de "stress kiloene" på bare 30 dager! I løpet av denne tiden fokuserte jeg på en helhetlig tilnærming: Jeg lyttet til kroppens signaler, mediterte, reflekterte, og eksperimenterte med nye oppskrifter. Jeg prioriterte god søvn, bevegelse, og tilstedeværelse i hverdagen.

Mitt 30-dagers ReStart program er designet for deg som ønsker helehetlig helse i en skånsom restart uten timevis med trening eller strenge dietter. Det handler om å tune inn mentalt- fysisk og gjerne spirituelt. Lyttog ta vare på kroppen din – klarer du å kjenne de ulike tegnene den  den forteller deg i møte med andre, på jobb, eller når du spiser og drikker. Lytt til kroppen din og la den guide deg mot bedre balanse og velvære.

Ta tilbake din livskraft, og føl deg sterkere, sunnere og mer i harmoni med deg selv, uten at vekten - jobben eller andre definerer deg!

Denne kraftfulle blandingen jeg laget i dag hjelper til med å redusere de høge kortisolnivåene i kroppen mens den gir deg en sunn boost av næring og energi. 🌿💪"

La sansene få danse i  magien av en kortisol detox med denne forfriskende mocktailen! 🍹💫

Oppskrift/ ingredienser:

Fremgangsmåte:

  • 1. Skrell og kutt ananasen i mindre biter.
  • 2. Skrell og skjær ingefæren i små skiver.
  • 3. Skrell og skjær agurken i skiver.
  • 4. Skrell og kutt rødbeten i terninger.
  • 5. Ha alle ingrediensene i en blender eller food processor.
  • 6. Tilsett chiafrø og Zinobiotic fiber.
  • 7. Blend alt sammen til du får en jevn konsistens.
  • Ta 7 burpees , knebøy eller pullups mens blenderen går :) kroppen vil takke deg ..
  • 8. Server mocktailen på et vakkert glass , pynt gjerne med frukt eller grønne urter og nyt den forfriskende og helsebringende smaken!

Hva og hvorfor:

"Ananasen bidrar med enzymet bromelain som kan bidra til fordøyelsen og redusere betennelse, ingefæren har anti-inflammatoriske egenskaper, agurken gir hydrering og mineraler, rødbeten støtter leverfunksjonen, chiafrøene tilfører sunne omega-3 fettsyrer, og Zinobiotic fiber bidrar til en sunn tarmflora. Sammen utgjør disse ingrediensene en kraftfull detox-mocktail som ikke bare smaker godt, men også booster din helse og velvære! 🌟✨"

Test og Del gjerne denne helsebringende kortisol detox-mocktailen, gleder meg så til å høre fra deg ♥️☀️

Jeg elsker å begeistre oss kvinner til en sunn - glad og helhetlig livsstil! 📸💚

Er du klar? Vil du fremfor å ønske  en god ReStart?

Det er en glede å dele min kunnskap og erfaringer med deg-la oss ta en prat?

 

Livskraft - kjærleik og inspirasjon din vei fra 

Christin

 

Close

Ta kontakt